Gas Pirineu del Ripollès, SL
ctra. N-152, km. 108,5
17500 ripoll (girona)

Tel +34 972 70 37 00
Fax +34 972 70 25 60
administracio@gaspirineu.com
www.gaspirineu.com
[Català]  [Castellano

Servei Oficial

Som l'empresa autoritzada per REPSOL BUTANO, S.A. per realitzar el Servei Oficial a les comarques del Ripollès i Garrotxa. Li realitzarem el muntatge, reparació, manteniment i control periòdic de les instal·lacions de gas, amb totes les garanties de seguretat que li ofereix Repsol Butano.

Amb el Servei Oficial de Repsol Butano pot tenir l'absoluta seguretat que tots els nostres serveis estan supervisats i controlats per tècnics qualificats i que compleixen tots els requisits exigits per l'actual reglamentació, i que es troben autoritzats mitjançant el corresponent certificat d'empresa instal·ladora de gas, emès per l'òrgan corresponent de la Comunitat Autònoma, trobant-se per tant inscrit en el Registre d'Establiments Industrials creat a l'empara de l'article 21 de la Llei 21/1992, de 16 de juliol, d'indústria, i desenvolupat pel Reial Decret 697 / 1995, de 28 d'abril.

Assegureu-vos sempre que qui revisi la instal·lació sigui un instal·lador autoritzat i que porta la identificació acreditativa de Repsol Butano.

Estem a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte sobre el producte del Servei Oficial:

• Sol·licitud de revisió de la instal·lació
• Pressupost de la nova instal·lació
• Pressupost modificació d'instal·lació existent
• Emissió de certificats d'instal·lacions
• Substituació del tub flexible o regulador

[gas pirineu sl] [Serveis]   [Localització]   [Contacte]   [nota legal]
gas pirineu del ripollès, sl ctra. N-152, km 108,5 17500 ripoll (girona) | administracio@gaspirineu.com - www.gaspirineu.com